Træningsprogram

Træningsprogram der virker!traeningsprogram
Er du kørt død i dit nuværende træningsprogram og mangler inspiration til et nyt? Eller er du nybegynder, og søger det bedst mulige træningsprogram til at komme igang med træningen?
Uanset hvad, vil du på denne side kunne finde hvad du søger, I det jeg både beskriver nogle af de meget basale og normale træningsprogrammer samt de mere specielle og motiverende styrketræningsprogrammer.

Inden du udvælger dit endelige program, er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvor meget tid man kan og vil afsætte, og hvad man ønsker opnå. Sørg derfor for at vælge det program som passer bedst til dine personlige behov .

De træningsprogrammer jeg indtil videre dækker er følgende:

De mange fordele ved at følge et skemalagt program

Der er mange fordele ved at benytte et træningsprogram frem for at træne på må og få. Det giver først og fremmest en vis struktur i hverdagen, og man kan bedre motivere sig til at komme af sted.
Det kræver mere slevdisciplin, når man ikke har en plan over forløbet. Ved at anvende et af disse programmer, vil man også hurtigt føle og se en vis forandring, hvilket motiverer til at fortsætte frem for at opgive. Motivationen er, som mange ved, et nøgleord ved træning, da det gerne skulle være drivkraften til det gode resultat.

Træningsprogrammer er også for piger

Det sker ofte at man støder på den forståelse blandt piger, at et træningsprogram kun er for drenge og mænd. Men det er langt fra rigtigt. Logisk nok, får kvinder også rigtigt meget ud af styrketræning.

Henning Kristensen, som står bag firmaet og konceptet “bstrong – be natural” der går ud på at træne og leve sundt, uden produkter der er på doping-listen. Har skrevet en artikel omkring hvordan kvinder ofte tror at de bliver “for trænede” hvis de følger et træningsprogram, og hvordan de er bange for at blive store og ufeminine.

Du kan læse hele hans artikel omkring dette, og myterne heromkring: Myter om kvinder og styrketræning

Han beskriver blandt andet, hvordan piger og kvinder ofte har den opfattelse, at man ikke taber sig ved styrketræning, og at musklerne bliver til fedt hvis man stopper træningen. Hvilket er helt forkert.

Har du et program, som du kan anbefale?

Hvis du kender et træningsprogram, som andre kunne få glæde af og finde inspirerende, er du velkommen til at give en kommentar, eller sende mig en mail.
Det samme gælder naturligvis, hvis du har ris, ros eller relevante spørgsmål omkring et træningsprogram.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (38 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +8 (from 12 votes)
Træningsprogram, 6.4 out of 10 based on 38 ratings