Mit program

Her kan du følge mit træningsprogram. Og da jeg godt kan lidt at prøve lidt af hvert, giver jeg min egen vurdering af programmerne.

Den måde jeg træner lige nu, er sammen med en makker(som kun kan anbefales, både for at presse en, og sørge for at man kommer afsted ud og træne).

Vi kører 3 split, hvor vi kører 2 uger tungt, og 2 uger let.
På den måde variere man træning lidt, og det gør at kroppe ikke nær så nemt vender sig til din trænings-cyklus.
Samtidigt sørger vi for at skifte rundt på øvelserne fra den ene gang til næste. For eksempel, kører vi lodret biceps med håndvægte om mandagen og når vi så kommer til biceps træning sidst på ugen igen, kører vi lodret biceps med kabel istedet.

Der er dog nogle øvelser som kan være svære at udskifte. For eksempel vil mange kunne køre bryst med håndvægte istedet for i bænkpres hver anden gang. Men i mit center har de kun op til 36kg i håndvægte, så der er vi lidt låste til bænkpres.

Men pt ser vores program således ud:

Uge 1 +2 TUNGE uger:
Mandag: Ben + Biceps
Tirsdag: Bryst + skuldre
Onsdag: Ryg + triceps
Torsdag: Fri
Fredag: Ben + Biceps
Lørdag: Bryst + skuldre
Søndag: Ryg + triceps

Uge 3+4 LET uger:
Mandag: Bryst + triceps
Tirsdag: Ryg + Biceps
Onsdag: Ben + Skuldre
Torsdag: Forfra, eller pause

Det tunge program er lidt anderledes, men med denne opbygning går vi lidt efter at kunne få nogle tunge belastninger på både biceps og triceps. Hvor man normalt er vandt til at køre dem efter en muskelgruppe som udmatter dem førhen.

Vurdering: Vi er lige pt færdige med de 2 første uger, og må sige at det er dejligt at kunne løfte lidt mere i biceps og triceps uden at være træt i forvejen. Men en endelig vurdering tager vi først efter at have kørt programmet igennem 2 gange. Men håber på gode styrke-gains.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Mit program, 10.0 out of 10 based on 3 ratings