Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/styrkeblog.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Energidrik - Vælg den rigtige energi-tilskud til styrketræning - Styrkeblog.dk

Energidrik

Der findes utroligt mange forskellige former for energidrik, og der er lige så mange forskellige sammensætninger som der er mærker.

Det vigtigste ved energidrik, er at den skal sørge for at dine muskler bliver tanket fuldt op på energi, så dine muskler kan holde til den nedbrydning som styrketræning jo er.

Hvis du dyrker en hårdere og mere svedfremkaldende sport end styrketræning, har energidrik dog en endnu mere effektiv virkning, da den hjælper med at holde på væsken i kroppen, da man taber en del kræfter hvis kroppen mister for meget væske.

Hvornår skal man tage energidrik?

Energidrik er fyldt med kulhydrater, og optages derfor utroligt hurtigt, så for at få mest ud af din energidrik, skal den tages lige før træning eller under træningen.

Hvis man ikke har andre kilder til hurtige kulhydrater efter træningen, kan man faktisk også med fordel tage det sammen med f.eks. proteinpulver eller aminosyre lige efter træningen. På den måde bliver proteinerne hurtigere optaget, og dine muskler får fyldt deres depoter igen.

Jeg har igennem tiden prøvet mange forskellige energidrikke, og den seneste var denne energidrik fra dinsport.dk:

energidrikDenne energidrik havde en udemærket effekt når man har siddet på arbejdet en hel dag, og skal have noget ekstra power til at fyre den af, efter 8 stillesiddende timer.

Hvis du vælger dette produkt, får du rigtigt meget energidrik for en meget fornuftig pris.

Se produktet her: Energidrik på dinsport.dk

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Energidrik, 8.5 out of 10 based on 6 ratings