Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/styrkeblog.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Dagligt trænings supplement - Styrkeblog.dk

Dagligt supplement

Denne side indeholder råd til de mere normale daglige indtag.

Vitaminpiller

Det er kun optimalt at din krop får alle de vitaminer som den har brug for, hvis du gerne vil presse kroppen med hård styrketræning. Så skulle der også være større chance for at undgå irriterende sygedage, som ødelægger træningen.

Jeg kan kun selv anbefale Omnimin. Det kan købes hos din lokale Matas forretning, og er en af de kraftigste blandinger med alt det du har brug for. Dog er det lidt dyere end normale vitamin piller, men stadig billigere end Animal m.m.

Fiskeolie

Fiskeolie er lidt svært at anmelde, men jeg tager det som kost tilskud. Dog er det ikke, så vidt jeg ved, dokumenteret noget virkning eller effekt endnu. Men det er et billigt kosttilskud, og da jeg har lidt problemer med især skuldrene, så tager jeg alt der har en chance for at kunne hjælpe på dette.

Grøn The

Faktisk har grøn the mange gode effekter på kroppen. Det kan blandt andet sætte din forbrænding op, især hvis indtaget lige efter et måltid. Desuden skulle det kunne være med til at virke rensende på dit system og hud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Dagligt supplement, 7.4 out of 10 based on 5 ratings